Camelot geeft u de beste adviezen die leiden tot de juiste bedrijfsoplossingen!

Partners

Bij de samenwerking met partners vinden wij direct contact van groot belang. Zowel in het voortraject als tijdens en ook na onze dienstverlening kunnen onze gecertificeerde engineers direct contact krijgen met de specialisten van onze partners. Zo bent u verzekerd van een optimale installatie en implementatie van uw project.

Microsoft

Microsoft

Dit partnerschap is verdiend door aan te tonen dat SFIX over specifieke kennis en ervaring beschikt. Het niveau van Microsoft geeft aan dat de partner specialist is en kennis en ervaring heeft in het adviseren en implementeren van bedrijfsnetwerken gebaseerd op Microsoft software.

NOD32

NOD32

ESET is ontwikkelaar van de volgende generatie virusbeveiliging, ESET NOD32 en Smart Security Antivirus. ESET NOD32 antivirus en de Smart Security oplossingen zijn ontwikkeld door ESET, een wereldwijde Security Software Solution-organisatie die is opgericht in 1992.

ACER

ACER

Door ons partnerschap met ACER kunnen wij rechtstreeks een beroep doen op diverse specialisten binnen de Acer organisatie, zonder dat u daar extra kosten voor hoeft te maken. Acer wil een optimale klanttevredenheid garanderen voor haar producten en diensten.

Cisco

Cisco

Vandaag de dag zijn netwerken een essentieel onderdeel van onze communicatie. Cisco’s netwerkoplossingen, gebaseerd op het Internet Protocol (IP), vormen de basis voor deze netwerken. Zij leveren o.a. netwerkschakels als routers, hubs, en switches.

HP

HP

Als u het HP Partner logo ziet, weet u dat u te maken heeft met een HP partner die voldoet aan de strenge eisen van het HP programma. HP Partners leveren altijd topkwaliteit op het gebied van IT-oplossingen en verlenen klantenservice van hoge kwaliteit.

Lenovo

Lenovo

Lenovo is een van de grootste PC fabrikanten ter wereld en houdt zich bezig met het ontwikkelen, fabriceren en wereldwijd op de markt brengen van betrouwbare, hoogwaardige, veilige en gebruikersvriendelijke technologische producten en diensten.