Camelot geeft u de beste adviezen die leiden tot de juiste bedrijfsoplossingen!

Partners

Camelot ICT Groep BV werkt samen met een aantal partners, waaronder Microsoft, Cisco, HP en Lenovo. Bij deze samenwerking vinden wij direct contact zeer belangrijk. Zo kunnen wij u verzekeren dat voor, tijdens en na onze dienstverlening onze gecertificeerde specialisten direct contact onderhouden met de specialisten van onze partners. Zo bent u verzekerd van een optimale installatie en implementatie van uw project.

Microsoft

Microsoft

Het partnerschap met Microsoft is verdiend door de specifieke kennis en ervaring waarover Camelot ICT groep beschikt. Microsoft geeft aan dat de partner specialist is. Camelot ICT groep heeft kennis en ervaring in het adviseren en implementeren van bedrijfsnetwerken met Microsoft software.

ESET Security

ESET Security

ESET is ontwikkelaar van de volgende generatie IT Security oplossingen, ESET Endpoint Antivirus en Endpoint Security. ESET IT Security oplossingen zijn ontwikkeld door ESET, een wereldwijde Security Software Solution-organisatie die is opgericht in 1992.

Cisco

Cisco

Vandaag de dag zijn netwerken een essentieel onderdeel van onze communicatie. Cisco’s netwerkoplossingen, gebaseerd op het Internet Protocol (IP), vormen de basis voor deze netwerken. Cisco levert onder andere netwerkschakels als routers, hubs en switches.

HP

HP

Het HP partner logo ontvangt een bedrijf alleen wanneer het voldoet aan de strenge eisen van het HP programma. Camelot ICT groep is trots dat wij aan deze eisen voldoen. HP Partners leveren topkwaliteit op het gebied van IT-oplossingen en verlenen klantenservice van hoge kwaliteit.

Lenovo

Lenovo

Lenovo is een van de grootste computer en laptop fabrikanten ter wereld. Ze houden zich bezig met het ontwikkelen, fabriceren en wereldwijd op de markt brengen van betrouwbare, hoogwaardige, veilige en gebruiksvriendelijke technologische producten en diensten.

KPN Partner Network

KPN Partner Network

Als KPN Partner kunnen wij alle zakelijke producten van KPN, waaronder KPN ÉÉN, KPN Glasvezel, Microsoft 365, KPN Mobiel en KPN Internet & Bellen, aanbieden. Zo kunnen we een servicegerichte en persoonlijke distributie bieden. Bedrijven hoeven hiermee niet langer te schakelen tussen leveranciers voor IT en Telecom, maar kunnen terecht bij Camelot ICT Groep voor alle ICT Diensten.