Camelot geeft u de beste adviezen die leiden tot de juiste bedrijfsoplossingen!

Over Camelot

Camelot ICT Groep BV is een resultaatgerichte en professionele ICT dienstverlener. Onze doelstelling is om onze klanten te voorzien van eerlijke en objectieve adviezen. Wij helpen met de uitdagingen die er zijn op het gebied van ICT, van kleinschalig tot heel breed.

De kernwaarden van onze dienstverlening zijn: duidelijk, eerlijk en resultaatgericht. Deze filosofie en de samenwerkingen die hier uit voortvloeien worden door onze klanten als meer dan plezierig ervaren.

Onze medewerkers zijn op alle niveaus inzetbaar en hebben een duidelijke visie op de rol van ICT binnen een organisatie. Zij kiezen, samen met u, voor bedrijfsoplossingen die optimaal zijn afgestemd op de huidige situatie en op toekomstige behoeftes. De medewerkers van Camelot ICT Groep BV staan bij ieder project in nauw contact met u en de werknemers van uw organisatie. Door kort op de bal te zitten en veel contact te houden, worden potentiële faalkosten vermeden met een hoge klanttevredenheid als resultaat. En daar doen we het voor!

De rode draad binnen onze activiteiten is de beveiliging van netwerken en gegevens. Onze oplossingen en diensten zijn volledig transparant en hebben als doelstelling om bij te dragen aan uw bedrijfsactiviteiten. Daar verdient u immers uw brood mee!

Beveiliging

Beveiliging

Wij hebben de expertise om continu de beveiliging van uw netwerk optimaal te houden, doordat wij continu op de hoogte zijn van de potentiele risico’s.

Proactief Monitoring

Proactief Monitoring

Door gebruik te maken van proactief monitoring van complete ICT systemen worden mogelijke storingen direct door ons gezien én opgelost. Dit levert een grote bijdrage aan de continuïteit van uw ICT systemen, en daarbij aan de continuïteit van uw organisatie.

Breed inzetbaar en flexibel

Breed inzetbaar en flexibel

Al onze mensen hebben meer dan 15 jaar ervaring in de ICT, zijn breed inzetbaar, maar hebben daarnaast ieder hun eigen specialisatie. Camelot ICT Groep BV is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor calamiteiten. Zo waarborgen wij de continuïteit van uw ICT.