Camelot geeft u de beste adviezen die leiden tot de juiste bedrijfsoplossingen!

Over Camelot ICT

Camelot ICT is een resultaatgerichte en professionele ICT dienstverlener met als doelstelling om onze relaties te voorzien van eerlijke en objectieve adviezen en te helpen met de uitdagingen die er zijn op het gebied van ICT, van kleinschalig tot heel breed.

Wij zijn op alle niveaus inzetbaar en hebben een duidelijke visie op de rol van de ICT binnen een organisatie die optimaal is afgestemd op zowel de huidige situatie en de toekomstige behoeftes.

De rode draad in onze activiteiten is de beveiliging van netwerken en gegevens. De door Camelot ICT aangeboden oplossingen en diensten zijn volledig transparant en hebben als doelstelling om te allen tijde bij te dragen aan uw bedrijfsactiviteiten. Daar verdient u immers uw brood mee!

Onze totale dienstverlening staat voor duidelijk, eerlijk en resultaatgericht. Deze filosofie en hieruitvolgende samenwerking wordt door onze klanten als meer dan plezierig ervaren. Onze medewerkers staan voor ieder project in nauw contact met u en de medewerkers van uw organisatie staan. Door dicht op de bal te zitten en goed overleg te houden, worden potentiële faalkosten vermeden met een hoge klanttevredenheid als resultaat. En daar doen we het voor!

Beveiliging

Beveiliging

Wij hebben de expertise om continu de beveiliging van uw netwerk optimaal te houden, doordat wij continu op de hoogte zijn van de potentiele risico’s.

Proactief Monitoring

Proactief Monitoring

Door gebruik te maken van proactief monitoring van complete ICT systemen worden mogelijke storingen direct door ons gezien en opgelost. Dit levert een grote bijdrage aan de continuïteit van uw ICT systemen.

Breed inzetbaar

Breed inzetbaar

Al onze mensen hebben meer dan 15 jaar ervaring in de ICT, zijn breed inzetbaar, maar hebben daarnaast ieder hun eigen specialisatie.

Flexibel

Flexibel

Camelot ICT is 24/7 bereikbaar voor calamiteiten, zodat de continuïteit van uw ICT wordt gewaarborgd.