Camelot geeft u de beste adviezen die leiden tot de juiste bedrijfsoplossingen!

Beveiliging bedrijfsnetwerken

De beveiliging van uw bedrijfsnetwerk is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw ICT netwerk. DDoS aanvallen, spam en hackers zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Om te voorkomen dat alle bedrijfsgegevens op straat komen te liggen is een goede beveiliging cruciaal. Als klant van Camelot ICT groep bent u verzekerd van een optimale en proactieve beveiliging van uw bedrijfsnetwerk en infrastructuur. Door middel van firewall, antivirussystemen en een degelijke inbraakpreventie beschermen wij uw infrastructuur. Wij monitoren 24 uur per dag, 7 dagen per week alle systemen in ons beheer.

Bedrijfs-kritische toepassingen, VPN oplossingen en diensten worden steeds vaker geïmplementeerd in open netwerken die zijn gekoppeld aan het openbare internet. Zonder een goed veiligheidsbeleid en de juiste processen en producten, kan de aansluiting op internet de productiviteitstoename echter helemaal te niet doen. Terwijl bedrijven deze productiviteitstoename juist moeten gebruiken om meer winst te maken en een grotere, gevarieerde klantenkring op te bouwen. Een ontoereikende beveiliging is een groot risico odat dit tot grote verliezen kan leiden.

Maar ook de angst voor een ontoereikende beveiliging is een risico. Dit leidt vaak tot uitstel van de implementatiie van op internet gerichte oplossingen, terwijl bedrijven deze oplossingen juist nodig hebben om concurrentievoordeel te behalen.

In een hedendaagse dynamische bedrijfsomgeving kan een dergelijk uitstel de groeimogelijkheden van een bedrijf enorm beperken en zorgen voor een daling in de winst. Hoe belangrijk is uw data? Hoever moet u dan gaan met de beveiliging? Natuurlijk kunt u beveiliging implementeren die de waarde van wat u wilt beveiligen vele malen overstijgt, de beveilliging zal dan wel in orde zijn, maar is het verantwoord?

Camelot ICT helpt u door de mogelijkheden samen met u uiteen te zetten. Welke mogelijkheden zijn er en wat is het beste in uw situatie? Wat moeten we daarvoor doen? We praten dan niet alleen over beveiliging tegen internet of inbrekers, maar over beveiliging in de breedste zin van het woord. Zie het als beveiliging van de integriteit van uw data, uw systemen en uw werknemers.