Camelot geeft u de beste adviezen die leiden tot de juiste bedrijfsoplossingen!

Beveiliging bedrijfsnetwerken

Beveiliging tegen ongewilde systeemtoegang is een primair onderdeel van de beveiliging van uw gegevens. Als klant van Camelot ICT, bent u verzekerd van een optimale en proactieve beveiliging van uw bedrijfsnetwerk en infrastructuur: firewalls, antivirussystemen en een degelijke inbraakpreventie beschermen uw infrastructuur. Wij monitoren 24 uur per dag, 7 dagen per week alle systemen in ons beheer.

Bedrijfskritische toepassingen, VPN oplossingen en diensten worden steeds vaker geïmplementeerd in open netwerken die zijn gekoppeld aan het openbare internet. Zonder een degelijk veiligheidsbeleid en de juiste processen en producten, kan de aansluiting op internet de productiviteitstoename echter geheel teniet doen, terwijl bedrijven deze productiviteitstoename juist moeten benutten om meer winst te maken en een grotere en gevarieerdere klantenkring op te bouwen. Een ontoereikende beveiliging is een groot risico, want dit kan tot grote verliezen leiden.

Ook de angst voor een ontoereikende beveiliging is echter een risico, want dit leidt vaak tot uitstel bij de implementatie van op internet gerichte oplossingen terwijl bedrijven deze oplossingen juist nodig hebben om concurrentievoordeel te behalen.

In de hedendaagse dynamische bedrijfsomgeving kan een dergelijk uitstel de groeimogelijkheden van een bedrijf enorm reduceren en de winstgevendheid doen afnemen. Hoe belangrijk is uw data? Hoe ver moet je dan gaan met beveiliging? Natuurlijk kunt u beveiliging implementeren die vele malen de waarde van wat u probeert te beveiligen overstijgt, de beveiliging zal dan wel in orde zijn, maar is dat verantwoord?

Camelot ICT helpt u door voor u de mogelijkheden toegespitst op uw situatie uiteen te zetten. Wat moeten we daar voor doen? We praten niet alleen over beveiliging tegen internet of inbrekers, maar alle beveiliging in de breedste zin van het woord. Zie het als beveiliging van de integriteit van uw data, integriteit van uw systemen, integriteit van uw werknemers.