Camelot geeft u de beste adviezen die leiden tot de juiste bedrijfsoplossingen!

Bedrijfsoplossingen

Wij leveren ICT bedrijfsoplossingen die uw onderneming efficiëntie en ondersteuning biedt!

Bij alle ICT bedrijfsoplossingen wordt rekening gehouden met het aspect beveiliging. Wij maken gebruik van bewezen technieken die zorgdragen voor een optimale beveiliging. Benieuwd welke dat zijn? Hieronder staan een aantal voorbeelden van onze ICT bedrijfsoplossingen:

Thuiswerkplekken

Thuiswerkplekken

Het gebruik van een Remote Desktop server zorgt ervoor dat u en uw werknemers ook vanaf een externe locatie kunnen werken. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers thuis of vanaf iedere andere gewenste locatie in het systeem kunnen. U kunt daarbij zelf aangeven wat de medewerkers wel en niet op afstand mogen uitvoeren! Uiteraard zijn alle verbindingen zwaar beveiligd om ervoor te zorgen dat er altijd veilig gewerkt kan worden. 

Flex werkplekken

Flex werkplekken

Door gebruik te maken van verschillende ICT technieken zorgen wij ervoor dat werkplekken op een kantoor gemakkelijk uitwisselbaar zijn. Dit betekent dat het niet uitmaakt achter welke computer een medewerker plaats neemt. Zijn of haar instellingen zijn niet afhankelijk van een bepaalde computer. Dit is ook zeer functioneel wanneer een bedrijf meerdere vestigingen heeft.

Centrale SPAM en antivirus oplossingen

Centrale SPAM en antivirus oplossingen

SPAM is een groot probleem vandaag de dag. Het kosten bedrijven op jaarbasis veel werk en geld. Wij verzorgen een passende oplossing die alle e-mails filtert en vervolgens pas aflevert bij de eindgebruikers. Met deze centrale SPAM en antivirus oplossing bent u optimaal beschermt tegen kwaadwillende invloeden van buitenaf.

Meerdere bedrijfsvestigingen onderbrengen in één netwerk

Meerdere bedrijfsvestigingen onderbrengen in één netwerk

Het grote voordeel voor u als onderneming is dat vestigingen onderling gemakkelijker met elkaar kunnen samenwerken. Zo kunnen gegevens eenvoudig uitgewisseld worden en maakt het voor medewerkers niet uit op welke vestiging ze fysiek werkzaam zijn. Een ander voordeel zit hem in de kosten van het beheer en onderhoud, die centraal geregeld kunnen worden, waardoor de kosten minimaal zijn. Om beveiligingsredenen wordt er gebruik gemaakt van beveiligde verbindingen.

Overal ter wereld uw email en bedrijfsagenda inzien

Overal ter wereld uw email en bedrijfsagenda inzien

Vaak onderweg? U kunt er zelf voor kiezen hoe u uw email of agenda wilt inzien. Dit kan via uw computer, telefoon of PDA. Uw gegevens worden, ook als u onderweg bent, gesynchroniseerd, zodat u altijd over up-to-date informatie beschikt!