Camelot geeft de juiste adviezen die leiden tot de juiste bedrijfsoplossingen!

Bedrijfsoplossingen

Wij leveren ICT bedrijfsoplossingen die uw onderneming efficiëntie en ondersteuning biedt!

Bij alle ICT bedrijfsoplossingen wordt rekening gehouden met het aspect beveiliging. Wij maken gebruik van bewezen technieken die zorgdragen voor een optimale beveiliging. Benieuwd welke dat zijn? Hieronder staan een aantal voorbeelden van onze ICT bedrijfsoplossingen:

Thuiswerkplekken

Thuiswerkplekken

Door gebruik te maken van een Remote Desktop server kunnen uw werknemers ook vanaf een externe locatie werken. Zo kunnen uw medewerkers thuis werkzaam zijn, of vanaf iedere andere gewenste locatie. U kunt daarbij zelf aangeven wat medewerkers wel en niet op afstand mogen uitvoeren! Natuurlijk staat ook hier beveiliging centraal en zijn alle verbindingen van buitenaf zwaar beveiligd.

Flex werkplekken

Flex werkplekken

Door gebruik te maken van verschillende ICT technieken zijn werkplekken op kantoor uitwisselbaar. Dit houdt in dat het niet uitmaakt achter welke computer een medewerker zit, zijn/haar instellingen zijn niet afhankelijk van een bepaalde computer. Hetzelfde principe kan ook opgezet worden voor meerdere vestigingen.

Centrale SPAM en antivirus oplossingen

Centrale SPAM en antivirus oplossingen

Veel bedrijven hebben vandaag de dag last van SPAM. Dit kost een bedrijf op jaarbasis veel werk en geld. Wij verzorgen een oplossing die alle email filtert en vervolgens pas wordt afgeleverd bij de eindgebruikers. Met deze centrale SPAM en antivirus oplossing bent u optimaal beschermt tegen kwaadwillige invloeden van buitenaf.

Meerdere bedrijfsvestigingen onderbrengen in één netwerk

Meerdere bedrijfsvestigingen onderbrengen in één netwerk

Het grote voordeel voor u als onderneming is dat vestigingen onderling gemakkelijker met elkaar kunnen samenwerken. Zo kunnen gegevens eenvoudig uitgewisseld worden en maakt het voor medewerkers niet uit op welke vestiging ze fysiek werkzaam zijn. Een ander voordeel zit hem in de kosten van het beheer en onderhoud, die centraal geregeld kunnen worden, waardoor de kosten minimaal zijn. Om beveiligingsredenen wordt er gebruik gemaakt van beveiligde verbindingen.

Overal ter wereld uw email en bedrijfsagenda inzien

Overal ter wereld uw email en bedrijfsagenda inzien

Vaak onderweg? U kunt er zelf voor kiezen hoe u uw email of agenda wilt inzien. Dit kan via uw computer, telefoon of PDA. Uw gegevens worden, ook als u onderweg bent, gesynchroniseerd, zodat u altijd over up-to-date informatie beschikt!