Camelot geeft u de beste adviezen die leiden tot de juiste bedrijfsoplossingen!

Bedrijfsoplossingen

Wij leveren ICT bedrijfsoplossingen die uw onderneming efficiëntie en ondersteuning biedt!

Wanneer u binnen uw bedrijf tegen ICT uitdagingen aanloopt zijn wij de partij met de juiste oplossing. Wij hebben vele jaren ervaring en bieden simpele oplossingen waar u gelijk verder mee kunt. Naast het oplossen van de problemen zorgen wij ook voor een goede beveiliging. We werken met bewezen technieken die zorgdragen voor een optimale beveiliging.

Hieronder vindt u aantal voorbeelden van onze ICT bedrijfsoplossingen:

Thuiswerkplekken

Thuiswerkplekken

Het gebruik van een Remote Desktop server zorg ervoor dat u en uw werknemers ook vanaf een externe locatie kunnen werken.  Uw werknemers kunnen thuis of vanaf iedere andere gewenste locatie in het systeem inloggen. U kunt daarbij zelf aangeven wat de werknemers wel of niet op afstand mogen uitvoeren. Uiteraard zijn alle verbindingen zwaar beveiligd om ervoor te zorgen dat er altijd veilig gewerkt kan worden.

Flex werkplekken

Flex werkplekken

Door gebruik te maken van verschillende ICT technieken zorgen wij ervoor dat werkplekken op een kantoor gemakkelijk uitwisselbaar zijn. Dit betekent dat het niet uitmaakt achter welke computer een werknemer plaats neemt. Zijn of haar instellingen zijn niet afhankelijk van een bepaalde computer. Dit is ook zeer functioneel wanneer uw bedrijf meerdere vestigingen heeft.

Centrale SPAM en antivirus oplossingen

Centrale SPAM en antivirus oplossingen

SPAM is een groot probleem vandaag de dag. Het kosten bedrijven jaarlijks veel werk en geld. Wij verzorgen een passende oplossing die alle e-mails filtert en vervolgens pas aflevert bij de eindgebruikers. Met deze centrale SPAM en antivirus oplossing bent u optimaal beschermt tegen kwaadwillende invloeden van buitenaf.

Meerdere bedrijfsvestigingen onderbrengen in één netwerk

Meerdere bedrijfsvestigingen onderbrengen in één netwerk

Als onderneming met meerdere vestigingen is het zeer belangrijk dat er onderling goed samen gewerkt wordt. Een gezamelijk netwerk is dan zeer belangrijk. Zo kunnen gegevens eenvoudig uitgewisseld worden en maakt het voor de werknemers niet uit op welke vestiging ze fysiek werkzaam zijn. Een ander voordeel zit hem in de kosten van het beheer en onderhoud, deze worden centraal geregeld waardoor deze minimaal zijn. De beveiligde verbindinen zorgen ervoor dat uw bedrijf goed beschermt wordt.

Overal ter wereld uw email en bedrijfsagenda inzien

Overal ter wereld uw email en bedrijfsagenda inzien

Ben u vaak onderweg? U kunt er zelf voor kiezen hoe u uw e-mail of agenda wilt inzien. Dit kan via uw computer, telefoon of PDA. Uw gegevens worden, ook als u onderweg bent, gesynchroniseerd, zodat u altijd over up-to-date informatie beschikt.

Proactief monitoring

Proactief monitoring

Storingen oplossen voordat u zelf merkt dat er een probleem is ontstaan. Dat is proactief monitoren. Met iRMA (intelligent Remote Monitoring Application) hebben wij inzicht in het functioneren van uw ICT. Zo kunnen wij problemen oplossen voordat u er melding van heeft gemaakt.